beBee background
Professionals
>
Klantenservice / ondersteuning
>
Antwerpen
rania afkir

Sociaal


Over rania afkir:

 Met een passie voor gastvrijheid en een achtergrond in de horeca, zoek ik met veel enthousiasme naar de functie van hotelmedewerker.

 Mijn ervaring in het verwelkomen van gasten, het verzorgen van hun behoeften en het oplossen van eventuele problemen heeft me geleerd hoe belangrijk het is om elke gast een memorabele ervaring te bieden.

 Wat mij bijzonder aanspreekt aan de job is de toewijding aan klanttevredenheid en de aandacht voor detail die ik waardeer en nastreef in mijn werk. 

Ik ben ervan overtuigd dat mijn sterke communicatieve vaardigheden, flexibiliteit en vermogen om onder druk te kunnen werken.

 

Rania x

Ervaring

Als een enthousiaste en klantgerichte professional met ervaring bij Coolblue en bij ruyterhof en terlokeren, ben ik gepassioneerd over het leveren van uitstekende klantenservice en het creëren van positieve klantbelevingen. Bij Coolblue heb ik geleerd hoe belangrijk het is om klantgericht te werken en problemen efficiënt en effectief op te lossen. Mijn tijd in de horeca heeft mijn vaardigheden in multitasking, communicatie en gastvrijheid verder versterkt. De combinatie van deze ervaringen stelt mij in staat om op een professionele en vriendelijke manier met klanten om te gaan en bij te dragen aan hun tevredenheid.

Onderwijs

Hoewel ik geen formele opleidingen heb gevolgd, ben ik ervan overtuigd dat mijn uitgebreide werkervaring en sterke vaardigheden mij een waardevolle aanwinst maken voor uw team.

Professionals uit dezelfde Klantenservice / ondersteuning-sector als rania afkir

Professionals uit verschillende sectoren in de buurt van Antwerpen, Provincie Antwerpen

Andere gebruikers die rania

Banen in de buurt van Antwerpen, Provincie Antwerpen

 • Actief Construct Herentals

  Wegenwerker - BOUW

  2 weken geleden


  Actief Construct Herentals Geel, België Voltijd

  Functieomschrijving Houd je van ruwbouw, maar blijf je graag met je twee voeten op (of in) de grond? · Is het voor jou een groot pluspunt om van thuis uit te mogen vertrekken? Wij zijn opzoek naar nieuwe collega's die onze huidige teams van grondwerker / wegenwerker kunnen verst ...

 • ING

  HRBP Lead COO

  1 maand geleden


  HRBP Lead Your role & work environmentWithin our Belgian HR organization, an opportunity has become available for a senior HRBP Lead to create a positive business impact within ING Belgium.The purpose of the role is to work with Exco member, and the business leadership teams to s ...

 • Actief Construct Gent

  Elektrisch technieker

  4 weken geleden


  Actief Construct Gent Erpe-Mere, België Voltijd

  Functieomschrijving Heeft elektriciteit geen geheimen voor jou? Ben je een rot in het vak? · Dan is onze klant regio Gent ongetwijfeld op zoek naar jou. Jouw functie?Je staat in voor de plaatsing van elektrische installaties op bouwwerven. · Grote projecten zoals kantoorgebouwe ...