Imprint

De diensten op bebee.com worden geleverd door:
BEBEE PLATFORM SL. Een bedrijf opgericht in Madrid (Spanje)
Registration No. / VAT ID: ESB84471838

Wetgeving en gegevensbescherming

Legal index

Klantenservice en contactinformatie voor vragen over persoonsgegevens

Neem gerust per e-mail contact met ons op via ons Klantenserviceprofiel op beBee:
FAQ
Tips voor het gebruik van beBee zijn ook beschikbaar in ons klantenserviceprofiel

Deze website wordt beheerd door:

beBee Platform SL, C/ Gran Vía 46, Planta 16. Madrid 28013 (Spain)

Banken en investeerders moeten de volgende contactpersoon gebruiken:

https://es.bebee.com/bee/javierbebee

Leidinggevenden:

Javier Cámara & Rafael García
Voorzitter van de raad van bestuur: Juan Imaz

Registration Number / VAT ID no.:

ESB84471838

Aansprakelijkheid:

Ondanks zorgvuldige controle van de inhoud aanvaarden wij geen verantwoordelijkheid voor extern geleverde inhoud of voor de inhoud van gelinkte sites die onder de verantwoordelijkheid van hun eigen exploitanten vallen.

Wat zijn onze waarden?

Affiniteit

Maximaal samenvallen van gebruikers die dezelfde smaak, interesses en persoonlijke en professionele ervaringen delen.

Screening

Bedrijven, gebruikers en ondernemers kunnen de kans krijgen om hun volgende doelstellingen met succes te bereiken.

Synergie

Wij bevorderen de vereniging, verbinding en samenwerking tussen gebruikers, zodat het effect groter is dan de som van de afzonderlijke effecten.

Vertrouwen

Wij streven ernaar met mensen te delen en uit te wisselen wat voor ieder van ons werkelijk van belang is, en zo vertrouwen en respect te bestendigen.


beBee ontwikkelt het Affinity Algorithm Project gebaseerd op machine learning. De belangrijkste doelstelling van het project is het onderzoeken en ontwikkelen van een nieuw sociaal netwerk paradigma waarin, dankzij de intelligentie van de nieuwe ontworpen algoritmes, die gebaseerd zullen zijn op machine learning, een optimaal platform voor de analyse van gebruikers affiniteit wordt bereikt. Dit project wordt gefinancierd door het Multiregionaal Operationeel Programma voor Intelligente Groei (EU, FEDER/CDTI).


Intelligent online content management platform to improve the reach and impact of media in the tourism sector
De hoofddoelstelling van het project is het onderzoeken en ontwikkelen van een nieuw sociaal netwerkparadigma waarin, dankzij de intelligentie van de nieuwe algoritmen die zijn ontworpen op basis van machine learning, een optimaal platform voor de analyse van de affiniteit van gebruikers wordt bereikt. Dit project wordt gefinancierd door het Multiregionaal Operationeel Programma voor Intelligente Groei (EU, FEDER/CDTI).


Sociale intelligentie voor de dynamisering van de inzetbaarheid (beEMP)
Het hoofddoel van het beEmp-project is de ontwikkeling van een geavanceerd analyse- en communicatiesysteem op basis van social computing-technologieën en Big Data, voor de kennis over de inzetbaarheid van mensen en de intelligente identificatie van hun overeenkomstige talent. Dit alles om een ecosysteem te creëren dat de dynamisering in het zoeken naar werk en de vroegtijdige opsporing van talent vergemakkelijkt, en zo de samenwerking tussen het bedrijfsleven en de onderwijswereld bevordert.
Dit project, met referentienummer RTC-2016-5642-6, is medegefinancierd door het Ministerie van Economie, Industrie en Concurrentievermogen, binnen het Nationaal Plan voor Wetenschappelijk Onderzoek, Ontwikkeling en Technologische Innovatie 2013 - 2016.